Seminars and guided tastings 2018
The guided tastings on Saturday 3 March are conceived and lead by Samuel Cogliati. The choice of themes and producers is subjective and due to personal inclinations, availability of products, varied reasons.
The guided tastings on Sunday 4 March are curated by Live Wine.
Guided tastings last approximately 90 minutes between theoretical moment and actual tasting.
Buy tickets online to the guided tastings (extra € 2 per ticket).
All tastings and seminars will be held in Sala Piranesi – Palazzo del Ghiaccio.
SEMINARS AND GUIDED TASTINGS PROGRAM
Saturday 3 March 3 pm € 80 |
CHAMPAGNE – LA GRANDEZZA HA BISOGNO DEL TEMPO Il più grande spumante del pianeta e la ricerca della piena maturità. guided tasting | read details |
Saturday 3 March 5:30 pm € 25 |
SPLENDORE E TENACIA DEL CIRO’ ROSSO Il territorio d’elezione del Gaglioppo alla prova dell’evoluzione: annate mature a confronto. guided tasting | read details |
Sunday 4 March 2 pm € 20 |
IL FENOMENO AUSTRIA I vini artigianali austriaci sono sempre più presenti nelle carte di tutto il mondo. Un fenomeno da scoprire e approfondire. guided tasting | read details |
Sunday 4 March 4:30 pm € 20 |
LA RIVOLUZIONE SPAGNOLA Percorsi alternativi al Tempranillo con i “viticultores” che stanno cambiando il panorama del vino in Spagna. guided tasting | read details |
Monday 5 March ore 14.00 Free entry |
DALLE VIGNE ALLE STELLE Il vino naturale conquista i ristoranti stellati: emozioni e reazioni di fronte al gusto “diverso”. seminar | read details |